Tatoeage en permanente Make-up verwijderen
Wij werken met de ND Q-YAG TSR-PRO LASER. Hiermee kunnen wij zowel professioneel als amateuristisch aangebrachte tatoeages verwijderen. Ook permanente Make-up kan hiermee verwijderd worden.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Waarom een tatoeage verwijderen?
Een tatoeage zet je natuurlijk in de eerste instantie niet met het idee dat je er ooit spijt van zal krijgen. Maar tatoeages worden vaak gezet in tijden van verliefdheid of omdat een bepaalde tatoeage helemaal in is of gewoon impulsief. Na een relatie breuk, een nieuwe carrière, een nieuwe liefde of een veranderend modebeeld of gewoon simpelweg omdat u hem niet meer leuk/mooi vindt kunnen een reden zijn om van uw tatoeage af te willen.


Cover-up.
Wilt u over uw oude tatoeage een nieuwe laten zetten en is uw oude tatoeage te donker om er overheen te kunnen tatoeëren? Dan is dit de oplossing! Met behulp van de ND Q-YAG TSR-PRO LASER kunnen wij  uw tatoeage met enkele behandelingen tot een minimum reduceren zodat een Cover-up mogelijk is.


De behandeling.
De laser geeft een krachtige zeer zuivere lichtbundel. De energie van de laserstraal absorbeert de inktdeeltjes, hierbij wordt het kapsel om de inktdeeltjes heen opengebroken en valt het uit een. Het pigment wordt via het lymfevocht het lichaam uitgevoerd. Dit gebeurt bij iedere behandeling. Het is daarom belangrijk dat u veel water drinkt na elke behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen wisselt per persoon. Elke huid is anders, zo ook de pigmentstoffen in de inkt van de tatoeage. Hierdoor zijn er tussen de 5 en 15 behandelingen nodig.  Amateuristisch gezette tatoeages verdwijnen sneller (3 tot 8 behandelingen).
Het is niet precies te voorspellen hoeveel behandelingen u nodig zal hebben.  

 

Dit heeft te maken met:

  • De kleur van het pigment in de inkt
  • De soort kleurstof die gebruikt is
  • De hoeveelheid metalen die in de inkt zit
  • Is het een professioneel of amateuristisch gezette tatoeage?
  • Hoelang de tatoeage er zit
  • Hoe de huid zelf is
  • Hoeveel water u drinkt na de behandelingen


#elica

Is het pijnlijk?
De pulsen geven het gevoel van een elastiekje wat hard tegen de huid aan petst. De behandeling is echter goed te verdragen.

Wat zijn de bijwerkingen?
Heeft u een gebruinde of donkerdere huidskleur dan kan het behandelde oppervlak tijdelijk lichter worden. Als de tatoeage is verwijderd zal het pigment geleidelijk weer terugkeren. Dit proces duurt een aantal maanden, soms een jaar.
Het langdurig blootstellen van de behandelde huiddelen aan zonlicht (zonnebank) wordt sterk afgeraden. Gaat u toch de zon in dan is het noodzakelijk dat u de behandelde zone goed afdekt!

Veiligheid.
Het laserlicht werkt heel oppervlakkig in de huid en absorbeert alleen de inktdeeltjes waardoor het omliggende weefsel niet wordt aangetast. Hierdoor kunnen geen brand of snij wonden ontstaan. De kans op littekenvorming is heel nihil, indien u zich houdt aan de geadviseerde voorzorgsmaatregelen. De laser heeft geen invloed op de inwendige organen.

Zijn er beperkingen voor of na de behandeling?
Wij adviseren om minimaal 2 weken voor de eerste behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Gedurende het hele proces mag de behandelde zone niet blootgesteld worden aan zonlicht/UV-licht. Ongeveer 4 weken na de laatste behandeling mag u weer zonnen.

Na de behandeling.
Direct na de behandeling zijn er kleine witte puntjes zichtbaar (snow) die iets verheven liggen op de huid. Dit verdwijnt na ongeveer 15 minuten. Roodheid en lichte zwelling treedt enkele minuten later op. Dit verdwijnt na enkele uren. Na de behandeling wordt de huid behandeld met een verkoelingsgel. U kunt de plek zelf nog eventueel koelen met een ice-pack mocht u dit nodig vinden. In enkele gevallen treden er puntbloedinkjes/blaasjes op. Deze zijn onschuldig en verdwijnen binnen enkele dagen. Voor een snellere genezing kunt u de behandelde zone insmeren met Mesitran zalf (verkrijgbaar bij de apotheek).

Voor de behandeling.
Voor de behandeling vindt een intake-gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar het te behandelen oppervlak en wordt er een prijs berekening gemaakt. Tevens kunt u hier eventueel nog vragen stellen.

#Astrid

#robbert


Wat kost het per behandeling?

1 tot 5 cm2   €45  
5 tot 10 cm2   €55  
10 tot 15 cm2   €60  
15 tot 20 cm2   €65  
20 tot 25 cm2   €70  
25 tot 30 cm2   €80  
30 tot 40 cm2   €90  
40 tot 60 cm2   €105  
60 tot 80 cm2   €120  
80 tot 100 cm2   €135  
100 tot 150 cm2   €160  
150 tot 200 cm2   €180  

Grotere oppervlakte:  prijs op aanvraag