Behandelingen

In onze salon werken wij met Sea of Spa voor de hand – en voetverzorging. Dit zijn producten uit de Dode Zee, waarvan bewezen is dat de mineralen daarin heilzaam werken voor diverse huidproblemen. De Dode Zee in Israël is de laagste plek op onze planeet en de grootste spa van de wereld, zij is vooral beroemd om haar unieke bevorderlijke eigenschappen voor verschillende gezondheid gerelateerde problemen, zoals dermatologische aandoeningen (o.a. psoriasis), spierproblemen, reumatische aandoeningen, bloedcirculatiestoornissen, en nog veel meer...

Voor de gelaatsverzorging werken wij met PHYTOCÉANE. Dé essentie van de schoonheid. Uitdroging is de eerste en belangrijkste oorzaak van huidproblemen. Phytocéane maakt gebruik van plantaardige koralen om uitdroging van de huid tegen te gaan. De plantaardige koralen zijn een soort alg met een origineel aspect: een kalkachtige textuur bestaande uit calciumcarbonaat en magnesium die net zoals bij de menselijke huid bescherming biedt om zoveel mogelijk water in het weefsel te houden. Het koraal bevat tot 50.000 keer de eigenschappen van het zeewater. Het belangrijkste koraal is de Jania Rubens. Ze is aanwezig in elk product van Phytocéane en werkt met de andere natuurlijke ingrediënten om elk huidprobleem van elk huidtype te behandelen.
Zij zorgt voor optimale en onmiddellijke goede vochtbalans dankzij haar vermogen om vocht op te slaan. Ze herstelt het evenwicht, herstructureert de huid en houdt de kwaliteit van de huidcellen in stand.

Bij Handen & Voeten komt u volledig tot rust met één van de onderstaande behandelingen. Voor een uitgebreide uitleg over één van de genoemde behandelingen klikt u op één van de onderstaande categorieën.

* Laserbehandelingen
* Gezichtsbehandelingen
* Kunstnagels
* Manicure
* Microdermabrasie
* Pedicure
* Spotaway

* PACT - Schimmelnagel Therapie

 

Bent u geïnteresseerd in één van de behandelingen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.